A.2. Arrencada de l'instal·lador

Podeu trobar alguns enllaços ràpids a les imatges d'instal·lació a la pàgina inicial de debian-installer . L'equip de debian-cd construeix imatges d'instal·lació que utilitzen el debian-installer a la pàgina de Debian CD/DVD. Si voleu trobar més informació d'on descarregar-se les imatges d'instal·lació, mireu Secció 4.1, «Imatges oficials d'instal·lació de Debian GNU/Linux».

Alguns mètodes d'instal·lació requereixen d'altres imatges a més de les dels mitjans òptics La pàgina inicial de debian-installer teniu enllaços a altres imatges. A la Secció 4.2.1, «On trobar arxius d'instal·lació» s'explica com podeu trobar imatges a rèpliques de Debian.

Les següents subseccions us donaran detalls de quines imatges necessiteu aconseguir per a cada mecanisme d'instal·lació.

A.2.1. Disc òptic

La imatge de CD d'instal·lació per xarxa («netinst») és una imatge popular per a instal·lar trixie amb el debian-installer. Aquesta mètode d'instal·lació s'ha fet amb la intenció d'arrencar des de la imatge i instal·lar els paquets addicionals fent ús d'una xarxa, d'aquí el nom «netinst». En aquesta imatge estan inclosos els components necessaris per executar l'instal·lador i els paquets bàsics per a tenir el sistema mínim de trixie. Si voleu, podeu aconseguir una imatge completa en DVD amb la qual no necessiteu la xarxa per fer la instal·lació. Tan sols necessiteu la primera imatge del conjunt.

Descarregueu la que preferiu i graveu-la en un disc òptic.

A.2.2. Arrencada des de la xarxa

També és possible arrencar el debian-installer completament des de la xarxa. Hi ha diferents mètodes per arrencar per xarxa depenent de la vostra arquitectura i configuració d'arrencada de xarxa. Els fitxers que podeu trobar a netboot/ poden utilitzar-se per arrencar de la xarxa el debian-installer.

A.2.3. Arrencada des del disc dur

Es possible arrencar l'instal·lador sense fer ús d'un dispositiu extraïble, però tenint un disc dur, que pot contenir un sistema operatiu diferent. Descarregueu hd-media/initrd.gz, hd-media/vmlinuz, i una imatge de DVD de Debian al directori principal del vostre disc dur. Assegureu-vos de que la imatge tengui el nom acabat amb .iso. Ara tan sols us queda arrencar el linux amb l'«initrd».