Instalarea Debian GNU/Linux 11 pentru amd64

Suntem încântaţi că v-aţi decis să încercaţi Debian, şi suntem siguri că veţi alfa că distribuiţia Debian GNU/Linux este unică. Debian GNU/Linux aduce laolaltă software liber de înaltă calitate de peste tot din lume, întegrându-l într-un tot coerent. Credem că veţi considera că rezultatul este, într-adevăr, mai bun decât părţile însumate.

Înţelegem că mulţi dintre voi doriţi să instalaţi Debian fără să cititi acest manual, iar programul de instalare Debian este conceput astfel încât să facă acest lucru posibil. Dacă nu aveţi timp să citiţi în întregime Ghidul de instalare chiar acum, vă recomandăm să citiţi Reţetarul instalării, care vă va conduce prin procesul de instalare de bază, şi face referiri la manual, în cazul subiectelor mai avansate sau pentru cazurile în care lucrurile merg rău. Reţetarul de instalare poate fi găsit în Anexa A, Installation Howto.

Acestea fiind zise, sperăm că veţi avea timp să citiţi o mare parte din acest manual, şi, procedând astfel, să fiţi conduşi către o instalare în cunoştinţă de cauză şi cu şanse mai mare de a avea o experienţă de instalare cu un succes mai mare.